CURATARE PARDOSELI SI INTRETINERE
firma curatenie curatenie companii bucuresti ilfov curatenie curatenie generala firma-curatenie firma-curatenie-profesionala curatenie_profesionala firma_curatenie servicii_curatenie_profesionale echipa_curatenie
®   Toate drepturile rezervate:  www.firmadecuratenie.eu    l    www.helpclean.ro    l    Web design: www.superset.ro
firma curatenie bucuresti curatenie profesionala firma curatenie profesionala
Noi va oferim servicii de curatare si intretinere pardoseli. Alegeti R-Evolution Cleaning si veti beneficia de servicii de curatenie profesionale la preturi avantajoase.  
-   curatarea mecanizata si cristalizarea pardoselilor din marmura; -   decapare, ceruire si lustruirea pardoselilor; -   curatare si lustruire pardoseli rezistente la apa; -   cristalizare, ceruire, lustruire (marmură, granit); -   curatare mecanizata si tratare cu polish a pardoselilor din PVC, linoleum,      vinil-azbest, -   curatare gresie, piatra slefuita, marmura, granit; Caracteristicile curatenie profesionala pardoseli si intretinerea acestora: CRISTALIZARE 1. Aspirat de praf marmura 2. Se efectueaza decaparea umeda 3. Se aplica solutie pentru cristalizare, cat sa umezeasca marmura, pe portiuni de 2-3mp.(careu) 4. Se intinde uniform cu monodiscul pe suprafata respectiva solutia si se freaca pana marmura straluceste 5. Se spala intreaga suprafata pentru eliminarea solutiei de cristalizare 6. Se aplica ceara si se intinde pe intreaga suprafata7. Se intervine cu monodiscul pentru obinerea luciului pe intreaga suprafata DECAPARE UMEDA 1.  Aspirare de praf 2.  Preparare si aplicare solutie in functie de porozitatea suprafetei si a      materialului (gresie,marmura,mozaic) 3.  Actiunea chimica cca. 5-10min. 4. F recare manual in colturi sau zone unde nu poate ajunge monodiscul, cu burete abraziv 5.  Frecare cu monodiscul cu pad verde conform codului culorilor 6.  Aspirare solutie 7.  Clatire cu apa din abundenta si spalare cu monodiscul cu pad alb 8.  Aspirare PROTEJARE PRIN APLICARE EMULSIE PROTECTOARE 1. Aspirare de praf 2. Se spala intreaga suprafata 3. Se intinde uniform si sistematic emulsia; se verifica in lumina gradul de acoperire 4. Se lasa sa se usuce suprafata (cca. 30-40 min.) 5. Se va aplica al doilea strat, pe directie perpendiculara primului strat 6. Uscare (cca. 30-40 min.) 7. Aplicare al treilea strat (daca este necesar)
curatenie-bucuresti-ilfov
Pardoseli si podele: